2017-2018 ervaringen

Wessel Liemburg
Wessel Liemburg Marketing & Communicatie ROC Friese Poort Leeuwarden,
"A vision without action is merely a dream”

Tijdens deze 20 weken stage, die ik bij NOFCOM lopen ga, wil ik mij graag ontwikkelen. Mijn doel is om de op school geleerde stof, toe te passen in de praktijk.

Cedric Slot
Cedric Slot Marketing & Communicatie ROC Friese Poort Leeuwarden,
If plan A didn´t work, don’t worry. The alphabet has 25 more letters!

Hallo, mijn naam is Cedric Slot en ben 21 jaar. Ik volg de opleiding Marketing & Communicatie aan de Friese Poort in Leeuwarden. Ik ga 20 weken stage lopen bij NOFCOM. Ik zal hier mijn kennis toepassen die ik al heb vanuit school en zie er naar uit meer kennis en ervaring op te doen tijdens mijn stageperiode.

Minne Komrij
Minne Komrij Applicatie Ontwikkelaar, ROC Friese Poort
"Time you enjoy wasting, was not wasted."

Ik kijk er naar uit om nieuwe ervaringen op de doen en mijn kennis van het afgelopen schooljaar toe te passen Bij NOFCOM Education and business.

Hendrik van der Veen
Hendrik van der Veen AV-specialist, ROC Friese Poort
"True Romance is a brilliantly scored film"

Mijn naam is Hendrik van der Veen. AV-Specialist in opleiding en amateur cinematograaf. Tijdens mijn stage bij NOFCOM wil graag meer kennis opbouwen in het film gebied, maar ook met het maken van afspraken.

Pascal de Boer
Pascal de Boer CMD, NHL Stenden
'Don't worry about a thing, cause every little thing gonna be all right'

Mijn naam is Pascal de Boer, 28 jaar oud en loop nu stage bij NOFCOM als animatie/video productie leider.

Mijn passie ligt dan ook bij het animeren van 2D illustraties en het editen en SFX bewerking van video’s, maar ook bij het maken van muziek.

Melle Turkstra
Melle Turkstra Mediavormgever, ROC Friese Poort
Design is not what it looks like and feels like. Design is how it works

Mijn naam is Melle, en ik loop mijn eerste stage bij NOFCOM. Ik wil ik graag veel leren om mijn ervaring groter te maken op het gebied van Mediavormgeving.

Siemen van der Heide
Siemen van der Heide AV-specialist, ROC Friese Poort
If it isn't broken, don't fix it.

Mijn is Siemen van der Heide en ik volg de opleiding av-specialist aan de ROC Friese Poort in Drachten. Ik hoop tijdens mijn stage bij NOFCOM mijn kennis te kunnen verbreden.

Chantal van Dam
Chantal van Dam CMD, NHL Stenden
"Great things never came from comfort zones"

Mijn naam is Chantal van Dam, laatstejaars student Communication & Multimedia design aan NHL Stenden. Het komende halfjaar loop ik stage bij NOFCOM waarbij ik me vooral ga richten op grafische vormgeving, video en conceptontwikkeling.

Ik kijk er naar uit om mijn skills in de praktijk te kunnen brengen en om deze verder te ontwikkelen. NOFCOM is een plek waar ik veel creativiteit kwijt kan maar tegelijk ook vrijheid en verantwoordelijkheid krijg. Een leuke uitdaging!

Roland Zwart
Roland Zwart Netwerkbeheerder, Gemeente tytsjerksteradiel
"Like car accidents, most hardware problems are due to driver error"

Vanuit de gemeente heb ik een werkervaringsplek bij NOFCOM. Komend schooljaar wil ik Informatica gaan studeren op de NHL te Leeuwarden. Bij NOFCOM houd ik mijn kennis op pijl en hoop ik extra werkervaring op te doen . Mijn taak is er voor te zorgen dat iedereen gebruik kan maken van de aanwezige IT voorzieningen. Het onderhouden van het netwerk en het ondersteunen van gebruikers is mijn hoofddoel.

Wietze Bronkema
Wietze Bronkema Applicatie ontwikkelaar, ROC Friese Poort
"If opportunity doesn't knock, build a door"

Mijn naam is Wietze en ik loop de komende tijd mee bij NOFCOM. Ik ben leergierig ingesteld en ik hoop dat ik mijn ervaring met programmeren kan vergroten bij dit bedrijf.

Mark Schaafsma
Mark Schaafsma Communicatiemedewerker,
Communication is the Key to success

In het kader van mijn studie Communicatie aan de NHL voer ik een opdracht uit voor NOFCOM Education & Business. Ik ga 10 weken werken aan de nieuwe website voor het project Beurtschip Dorp Grouw. Gezien mijn relatie met NOFCOM is dit een ideale opdracht voor mij. Ik moet er ook voor zorgen dat er nieuwe teksten en foto’s op de website komen. Daarnaast werk ik samen met studenten van andere opleidingen. De samenwerking met NOFCOM is altijd heel positief en leerzaam.

 

Gabriëlle Huisma-Fels
Gabriëlle Huisma-Fels Media & vormgeving, Friesland College
"wil je snel gaan, ga alleen. Wil je ver komen ga samen"

Hallo, Mijn naam is Gabriëlle Huisma – Fels. Voor mijn opleiding mediavormgeving te Leeuwarden werk ik het komende half jaar bij Nofcom voor mijn eindstage. Als mediavormgever hoop ik op een leuke maar vooral ook een leerzame periode.

Dian Dijkstra
Dian Dijkstra Marketing communicatie en evenementen, ROC Friese Poort
"Met energie en doorzettingsvermogen overwin je alles"

Hallo mijn naam is Dian Dijkstra, ben 21 jaar oud. Ik kom uit Easterein en studeer Marketing & communicatie aan het ROC Friese poort in Leeuwarden.  De komende 20 weken breng ik mijn tijd door bij NOFCOM Education & business. Op dit moment zit ik in het 3e jaar van mijn opleiding en studeer ik als alles goed verloopt in 2018 af.  Dit is mijn eerste stage, maar tegelijk ook mijn laatste.  Mijn stage bij NOFCOM zal voornamelijk bestaan uit communicatieve vaardigheden, maar er zullen ook veel andere verschillende dingen aan bod komen. Kortom ik ben benieuwd wat deze stage mij gaat brengen.

Marcel Müller
Marcel Müller Informatika, BBS varel
"Nur wer etwas leistet, kann sich etwas leisten"

Hallo, ich bin Marcel aus Varel und ich bin 17Jahre alt. Zurzeit mache ich eine schulische Ausbildung zum Informationstechnischen Assistenten und mache das 4Wöchige Praktikum hier bei NOFCOM.

Chiara Comello
Chiara Comello Communicatie marketing & evenementen, ROC Friese Poort
"Stay positive , work hard, make it happen"

Bij NOFCOM is er ruimte om te leren, om jezelf te verbeteren maar ook om jezelf te bewijzen. Je kunt alleen maar falen als je niets probeert, Succes wordt bepaald hoe je met teleurstellingen omgaat.

Janis Eschler
Janis Eschler Informatika, BBS varel
“Reis per bus of trein als je ergens niet op tijd moet zijn”

Ik ben Janis Eschler, ik ben17 jaar oud en ik woon in Varel in Duitsland. Ik ben momenteel op de BBS Varel als Technische Assistent voor Informatica. Mijn hobby is fotografie, waar ik bijna alleen treinen in fotografeer. Ik reis heel vaak met de trein in Duitsland en in Nederland omdat het een heel leuk land is en ik heb ook veel vrienden in Nederland. Iets anders wat ik ook graag doe is Video’s snijden voor mijn Youtube Kanaal.

Cedric Löscher
Cedric Löscher Informatika, BBS varel
"Man kann dir den Weg weisen, aber gehen musst du ihn selbst"

Mein Name ist Cedric Löscher, ich bin 17 Jahre alt und mache derzeit eine Ausbildung zum Informationstechnischen Assistenten an der BBS Varel. Zu meinen Hobbys gehören unter anderem speziell Kampfsport und Fitness. Im Informatikbereich interessiere ich mich vor allem für die Animation.

Hessel Turkstra
Hessel Turkstra Allround DTP’er , ROC Friese Poort
"Elke opdracht geef ik mijn eigen touch"

Hallo, mijn naam is Hessel Turkstra. Ik volg de opleiding Allround DTP’er aan de ROC Friese Poort in Drachten. Zit nu in mijn 3de jaar. Voor mijn opleiding loop ik dit jaar de eerste 20 weken stage bij NOFCOM. Heb er veel zin in. Hoop hier veel ervaring op te doen en deze toe te passen in de praktijk.

Matthias Rusch
Matthias Rusch Informatika, BBS varel
"Mach kaputt, was dich kaputt macht!"

Mein Name ist Matthias Rusch. Ich bin 26 Jahre alt und mache eine schulische Ausbildung zum Informationstechnischen Assistenten. Meine Hobbies sind Sport im allgemeinen, aber speziell Fußball. Mein Lieblingsverein ist Borussia Dortmund. Ich finde die Arbeit mit Computern, speziell die Programmierung sehr interessant.

Mario Braam
Mario Braam Applicatie Ontwikkelaar, ROC Friese Poort
"Een deadline is geen reden om geen kwaliteit te leveren."

Ik houd me bij NOFCOM bezig met webontwikkeling. Een project is voor mij pas klaar als alles tot in detail klopt.

Albert Jan Grasmeijer
Albert Jan Grasmeijer Applicatie Ontwikkelaar, ROC Friese Poort Leeuwarden
"The sky is the limit."

Bij NOFCOM hoop ik mijn vaardigheden in het programmeren te kunnen verbeteren en meer klantgericht te zijn.

Klaas Postma
Klaas Postma Applicatie Ontwikkelaar, ROC Friese Poort
"Mistakes are the portals of discovery."

Ik ben Klaas Postma, ben 17 jaar oud en studeer aan ROC Friese Poort Applicatie ontwikkelaar. Na een rustige maar leuke vakantie ga ik de komende twintig weken aan de slag bij NOFCOM als applicatie ontwikkelaar. Ik maak ondere andere de website voor diverse bedrijven. dit doe ik samen met het team van NOFCOM.

Valesco Bakker
Valesco Bakker Informatica, NHL Hogeschool
"Work smarter, not harder"

Hallo, mijn naam is Valesco Bakker. Na een ontzettend fijne vakantie ga ik aan de slag bij NOFCOM Education & Business als stagiair Informatica. Ik ga mezelf bezig houden met het programmeren van een aantal websites en een app voor de Hempensermeerpolder. Ik ga hierin mijn kwaliteiten toe passen en hoop om deze ook te verbeteren. Hiervoor heb ik twintig weken de tijd. Uitdaging en vrijheid, dat is wat ik zoek in een stage en dat is precies wat hier bij NOFCOM aangeboden wordt!

Mike Lap
Mike Lap Media Vormgeving, ROC Friese Poort
"Life is like a box of chocolates; you never know what you're gonna get."

Bij NOFCOM Education & Business wordt ik uitgedaagd om het beste in mijzelf naar boven te halen. Ik krijg de verantwoordelijkheid over mijn eigen projecten. Dit is heel gaaf maar geeft ook een gevoel van verantwoordelijkheid. Mijn naam is Mike Lap, ik zit bij NOFCOM als grafisch vormgever en ik hoop op een leuke leerzame tijd.

Greyson Beimers
Greyson Beimers Applicatie Ontwikkelaar, ROC Friese Poort
"Nothing makes a engineer more productive,than the last minutes."

Ik ben Greyson Beimers en ik ben 17 jaar oud. Ik ben 2e jaars applicatie ontwikkelaar student aan de ROC Friese Poort te Leeuwarden. Ik kom voor mijn BPV periode 20 weken stage lopen bij NOFCOM Education & Business. Ik hoop hier een interessante en leerzame tijd te beleven.

Danique van der Merk
Danique van der Merk Marketing en communicatie, ROC Friese Poort Te Leeuwarden
“Stay strong, keep fighting.”

Ik ben Danique van der Merk en ik ben 17 jaar oud. Ik kom uit Groningen. Ik ben eerstejaars marketing en communicatie op het ROC Friese Poort in Leeuwarden. Op 1 mei 2017 ben ik begonnen met mijn stage bij NOFCOM, waar ik onder andere de social media ga bijhouden, persberichten ga schrijven en nieuwsbrieven ga maken.

Jacco van Joolen
Jacco van Joolen Marketing communicatie en evenementen, ROC Friese Poort te Leeuwarden
"I love it when a plan comes together!"

Ik heb bij NOFCOM Education & Business mijn eerste en tweede stageperiode van mijn studie. Ik heb hier veel geleerd op het gebied van Marketing en Communicatie. Je leert jezelf ontwikkelen en daar ben ik Emile en Douwe Jan erg dankbaar voor.