2017-2018 ervaringen

Wietze Bronkema
Wietze Bronkema Applicatie ontwikkelaar, ROC Friese Poort
"If opportunity doesn't knock, build a door"

Mijn naam is Wietze en ik loop de komende tijd mee bij NOFCOM. Ik ben leergierig ingesteld en ik hoop dat ik mijn ervaring met programmeren kan vergroten bij dit bedrijf.

Gabriëlle Huisma-Fels
Gabriëlle Huisma-Fels Media & vormgeving, Friesland College
"wil je snel gaan, ga alleen. Wil je ver komen ga samen"

Hallo, Mijn naam is Gabriëlle Huisma – Fels. Voor mijn opleiding mediavormgeving te Leeuwarden werk ik het komende half jaar bij Nofcom voor mijn eindstage. Als mediavormgever hoop ik op een leuke maar vooral ook een leerzame periode.

Dian Dijkstra
Dian Dijkstra Marketing communicatie en evenementen, ROC Friese Poort
"Met energie en doorzettingsvermogen overwin je alles"

Hallo mijn naam is Dian Dijkstra, ben 21 jaar oud. Ik kom uit Easterein en studeer Marketing & communicatie aan het ROC Friese poort in Leeuwarden.  De komende 20 weken breng ik mijn tijd door bij NOFCOM Education & business. Op dit moment zit ik in het 3e jaar van mijn opleiding en studeer ik als alles goed verloopt in 2018 af.  Dit is mijn eerste stage, maar tegelijk ook mijn laatste.  Mijn stage bij NOFCOM zal voornamelijk bestaan uit communicatieve vaardigheden, maar er zullen ook veel andere verschillende dingen aan bod komen. Kortom ik ben benieuwd wat deze stage mij gaat brengen.

Marcel Müller
Marcel Müller Informatika, BBS varel
"Nur wer etwas leistet, kann sich etwas leisten"

Hallo, ich bin Marcel aus Varel und ich bin 17Jahre alt. Zurzeit mache ich eine schulische Ausbildung zum Informationstechnischen Assistenten und mache das 4Wöchige Praktikum hier bei NOFCOM.

Chiara Comello
Chiara Comello Communicatie marketing & evenementen, ROC Friese Poort
"Stay positive , work hard, make it happen"

Bij NOFCOM is er ruimte om te leren, om jezelf te verbeteren maar ook om jezelf te bewijzen. Je kunt alleen maar falen als je niets probeert, Succes wordt bepaald hoe je met teleurstellingen omgaat.

Janis Eschler
Janis Eschler Informatika, BBS varel
“Reis per bus of trein als je ergens niet op tijd moet zijn”

Ik ben Janis Eschler, ik ben17 jaar oud en ik woon in Varel in Duitsland. Ik ben momenteel op de BBS Varel als Technische Assistent voor Informatica. Mijn hobby is fotografie, waar ik bijna alleen treinen in fotografeer. Ik reis heel vaak met de trein in Duitsland en in Nederland omdat het een heel leuk land is en ik heb ook veel vrienden in Nederland. Iets anders wat ik ook graag doe is Video’s snijden voor mijn Youtube Kanaal.

Cedric Löscher
Cedric Löscher Informatika, BBS varel
"Man kann dir den Weg weisen, aber gehen musst du ihn selbst"

Mein Name ist Cedric Löscher, ich bin 17 Jahre alt und mache derzeit eine Ausbildung zum Informationstechnischen Assistenten an der BBS Varel. Zu meinen Hobbys gehören unter anderem speziell Kampfsport und Fitness. Im Informatikbereich interessiere ich mich vor allem für die Animation.

Hessel Turkstra
Hessel Turkstra Allround DTP’er , ROC Friese Poort
"Elke opdracht geef ik mijn eigen touch"

Hallo, mijn naam is Hessel Turkstra. Ik volg de opleiding Allround DTP’er aan de ROC Friese Poort in Drachten. Zit nu in mijn 3de jaar. Voor mijn opleiding loop ik dit jaar de eerste 20 weken stage bij NOFCOM. Heb er veel zin in. Hoop hier veel ervaring op te doen en deze toe te passen in de praktijk.

Matthias Rusch
Matthias Rusch Informatika, BBS varel
"Mach kaputt, was dich kaputt macht!"

Mein Name ist Matthias Rusch. Ich bin 26 Jahre alt und mache eine schulische Ausbildung zum Informationstechnischen Assistenten. Meine Hobbies sind Sport im allgemeinen, aber speziell Fußball. Mein Lieblingsverein ist Borussia Dortmund. Ich finde die Arbeit mit Computern, speziell die Programmierung sehr interessant.

Mario Braam
Mario Braam Applicatie Ontwikkelaar, ROC Friese Poort
"Een deadline is geen reden om geen kwaliteit te leveren."

Ik houd me bij NOFCOM bezig met webontwikkeling. Een project is voor mij pas klaar als alles tot in detail klopt.

Albert Jan Grasmeijer
Albert Jan Grasmeijer Applicatie Ontwikkelaar, ROC Friese Poort Leeuwarden
"The sky is the limit."

Bij NOFCOM hoop ik mijn vaardigheden in het programmeren te kunnen verbeteren en meer klantgericht te zijn.

Klaas Postma
Klaas Postma Applicatie Ontwikkelaar, ROC Friese Poort
"Mistakes are the portals of discovery."

Ik ben Klaas Postma, ben 17 jaar oud en studeer aan ROC Friese Poort Applicatie ontwikkelaar. Na een rustige maar leuke vakantie ga ik de komende twintig weken aan de slag bij NOFCOM als applicatie ontwikkelaar. Ik maak ondere andere de website voor diverse bedrijven. dit doe ik samen met het team van NOFCOM.

Valesco Bakker
Valesco Bakker Informatica, NHL Hogeschool
"Work smarter, not harder"

Hallo, mijn naam is Valesco Bakker. Na een ontzettend fijne vakantie ga ik aan de slag bij NOFCOM Education & Business als stagiair Informatica. Ik ga mezelf bezig houden met het programmeren van een aantal websites en een app voor de Hempensermeerpolder. Ik ga hierin mijn kwaliteiten toe passen en hoop om deze ook te verbeteren. Hiervoor heb ik twintig weken de tijd. Uitdaging en vrijheid, dat is wat ik zoek in een stage en dat is precies wat hier bij NOFCOM aangeboden wordt!

Mike Lap
Mike Lap Media Vormgeving, ROC Friese Poort
"Life is like a box of chocolates; you never know what you're gonna get."

Bij NOFCOM Education & Business wordt ik uitgedaagd om het beste in mijzelf naar boven te halen. Ik krijg de verantwoordelijkheid over mijn eigen projecten. Dit is heel gaaf maar geeft ook een gevoel van verantwoordelijkheid. Mijn naam is Mike Lap, ik zit bij NOFCOM als grafisch vormgever en ik hoop op een leuke leerzame tijd.

Greyson Beimers
Greyson Beimers Applicatie Ontwikkelaar, ROC Friese Poort
"Nothing makes a engineer more productive,than the last minutes."

Ik ben Greyson Beimers en ik ben 17 jaar oud. Ik ben 2e jaars applicatie ontwikkelaar student aan de ROC Friese Poort te Leeuwarden. Ik kom voor mijn BPV periode 20 weken stage lopen bij NOFCOM Education & Business. Ik hoop hier een interessante en leerzame tijd te beleven.

Danique van der Merk
Danique van der Merk Marketing en communicatie, ROC Friese Poort Te Leeuwarden
“Stay strong, keep fighting.”

Ik ben Danique van der Merk en ik ben 17 jaar oud. Ik kom uit Groningen. Ik ben eerstejaars marketing en communicatie op het ROC Friese Poort in Leeuwarden. Op 1 mei 2017 ben ik begonnen met mijn stage bij NOFCOM, waar ik onder andere de social media ga bijhouden, persberichten ga schrijven en nieuwsbrieven ga maken.

Jacco van Joolen
Jacco van Joolen Marketing communicatie en evenementen, ROC Friese Poort te Leeuwarden
"I love it when a plan comes together!"

Ik heb bij NOFCOM Education & Business mijn eerste en tweede stageperiode van mijn studie. Ik heb hier veel geleerd op het gebied van Marketing en Communicatie. Je leert jezelf ontwikkelen en daar ben ik Emile en Douwe Jan erg dankbaar voor.