NOFCOM Education & Business
sbb-beeldmerk-f9w

NOFCOM is een erkend leerberdrijf die zich focust op MKB bedrijven, daar is vaak onvoldoende kennis aanwezig op het gebied van ICT toepassingen. Het projectteam van NOFCOM inventariseert bij de MKB ondernemer de gewenste situatie en stelt een advies op waarin ICT oplossingen worden aangedragen. Door een netwerk van lokale ICT bedrijven kan er vaak een goede oplossing worden gevonden. Voor iedere ondernemer is het van belang om de mogelijkheden op het gebied van ICT en internet maximaal te benutten.

Echter, door de dagelijkse hectiek hebben veel ondernemers geen tijd om hier bij stil te staan of hier actief mee bezig te zijn. Het gebeurt dan ook dat ondernemers veel kansen laten liggen om het bedrijf te optimaliseren op dit terrein. Regio Noordoost Friesland telt vele MKB ondernemers die in toenemende mate worden geconfronteerd met nieuwe digitale toepassingen. Een waardevol klankbord is NOFCOM. De hoofddoelstelling is ‘het verbeteren van de bedrijfsvoering- en presentatie door middel van ICT, Marketing & Communicatie oplossingen’.


Noordoost Friesland

www.noordoostfriesland.nl is het online platform voor de lokale samenleving. Het platform biedt ruimte voor alle organisaties uit de regio. Door samen te werken met de gemeenten en dorpsbelangen uit de regio van Noordoost-Friesland proberen we de ultieme online community te creëren. Door deze verbinding te zoeken en de betrokkenheid te vergroten ontstaat er de mogelijkheid om de ‘online verloren’ doelgroep terug te vinden.

Zo krijgt elk dorp haar eigen dorpspagina dat als digitaal startpunt fungeert. Het platform biedt plaats voor lokale nieuwsberichten en agenda items. Ook informatie van scholen, verenigingen, dorpsbelangen, ondernemers & stichtingen kunnen digitaal zichtbaar worden voor de bewoners van de regio. Elke dorpspagina word specifiek voor het dorp gemaakt door leerlingen van ROC Friese Poort en kan naar hartenwens ingevuld worden. Ieder dorp heeft namelijk zijn eigen identiteit en wensen.

Ook brengt Noordoost Friesland elk jaar een tijdschrift uit. Deze kunt u hier bekijken.

Klik hier om het tijdschrift te bekijken

Kwaliteiten

 • Werkzaam in eigen regio

  Noordoost Friesland telt vele ondernemers die in toenemende mate worden geconfronteerd met nieuwe digitale toepassingen. Een waardevol klankbord is NOFCOM.

 • Oog voor kwaliteit

  Met onze mindset proberen wij u zo goed mogelijk te voorzien van de nieuwste ontwikkelingen die zich bevinden op het web. Wij halen alles eruit om het beste van uw website te maken!

 • Scoren in Google

  Uw website hoger in de resultaten van de zoekmachines? Wij streven er naar om de vindbaarheid van uw bedrijf te verbeteren op basis van de internet marketing mix.

 • Webdevelopment

  Van een simpele website tot een geavanceerde webshop? Wij kunnen het realiseren! Onze ontwikkelaars beschikken goede kennis over de huidige webtalen en Content Management Systemen.

 • Creatief meedenken

  Onze hoofddoelstelling is ‘het verbeteren van de bedrijfsvoering- en presentatie door middel van ICT oplossingen’.

 • Doelbewust

  Wij zijn meedenkend en doelgericht op wat u voor ogen heeft, ongeacht welke diensten daarvoor geleverd worden.