Douwe jan Pol

 

douwe-jan

 

 

In samenwerking met  Emile de Graaf  geef ik de projecten vorm en bewaak ze samen met de student. Nieuwe ideeën worden gelanceerd, geïntroduceerd of genadeloos afgekapt. Op creatief vlak gaan we ook nieuwe stappen ondernemen, waarbij mijn passie en ervaring goed van pas komen. Tijdens mijn werkzame carrière ben ik actief in geweest in de reclame. Daarnaast ben ik druk met muziek en beeld in allerlei verschijningsvormen. Het introduceren van multimediale uitingen als film, video en geluid worden binnen NOFCOM als dienst geïntroduceerd.

Wat doe je dan binnen NOFCOM? Onze stagiairs realiseerden een systeem om de informatie met elkaar te delen. Ik begeleid deze leerlingen. Een dergelijk systeem  bestaat toch al? Zeker, echter leren de stagiairs nu hoe het is om een applicatie te maken op aanvraag van een klant. Hierbij komen vele aspecten aan de orde, met name communicatie is van belang. Op dit vlak komen stagiairs zichzelf vaak tegen. Mijn rol is een veilige omgeving bieden waarin de stagiairs hun ontwikkelpunten inzien en het ondersteunen daarbij.

Een omgeving als NOFCOM biedt, voor mij als begeleider, mogelijkheden om al mijn ervaring te delen met de generatie die de wereld na onze generatie vorm mag gaan geven. Een geweldig mooie taak!
 

Je hebt meer dan één snaar nodig om een akkoord te laten klinken

 

Taakgericht

Adviseren

Delegeren

Resultaat en doelgericht

Omgevingsgericht

Visie

Communicatie

Inspirerend