Mark Schaafsma

 

 

Mijn naam is Mark Schaafsma en ben 21 jaar. Op het moment volg ik de opleiding Applicatie Ontwikkelaar Niveau 4 aan het ROC Friese Poort te Leeuwarden. Op 18 Augustus 2015 begon mijn stage bij NOFCOM Education & Business. Deze stage duurde 20 week.

Tijdens mijn stage heb ik bij NOFCOM veel geleerd op het gebied van Web Development. Bij NOFCOM maken wij veel gebruik van het CMS WordPress. Toen ik begon aan mijn stage was mijn kennis met deze CMS beperkt, maar het duurde niet lang voordat ik dit onder de knie had. Aan het eind van mijn stage heb ik dan ook veel projecten met succes afgerond. Deze projecten (samen met andere projecten) kunt u o.a. terug vinden in het portfolio. Ik heb tijdens mijn stage meer gedaan dan alleen Web Development, zo heb ik ook klantgesprekken gevoerd, het maken van een Web Design en ben ik aan de slag gegaan met het coördineren van projecten. Het coördineren van deze projecten is mij goed bevallen.

Na mijn stage ben ik samen met mijn studiegenoten terug gekomen bij NOFCOM om een praktijk leertraject te volgen . Dit houdt in dat wij 3 dagen in de week aan het werken zijn aan projecten die uit de regio Noordoost Friesland komen.  Ik leer het maken van Web Applicaties en ondertussen krijg ik een goed beeld van hoe het werkt binnen een bedrijfsomgeving. Ik vind dit helemaal geweldig omdat ik mijn kwaliteiten verder kan uitbouwen en ondertussen ook kan werken aan mijn zwakke punten. Ik vind de klantcontacten erg leuk en waardevol om te doen en ben om die reden dan ook erg blij met mijn leertraject.

Communication is the key to succes!

Taakgericht

Doelen stellen

Voortgang controleren

Feedback geven

Omgevingsgericht

Externe communicatie

Organisatiedoel bewaken

Overzicht bewaren