Overheid

NOFCOM Education & Business is een leerbedrijf in Noordoost Friesland, gevestigd in De Westereen. Gezien de centrale ligging en de makkelijke bereikbaarheid met de trein is het een fijne stageplek voor studenten uit Friesland. NOFCOM werkt samen met de gemeenten uit de regio en verzorgt om die reden ook het platform www.noordoostfriesland.nl .


Onderwijs

NOFCOM Education & Business is een leerbedrijf van ROC Friese Poort (www.rocfriesepoort.nl) voornamelijk bedoeld voor de regio Noordoost Friesland. NOFCOM biedt stageplekken aan op het gebied van ICT, Media en Vormgeving, Marketing, Communicatie & Evenementen. Studenten uit het hbo en het mbo onderwijs weten ons inmiddels te vinden. Je mag alleen stage lopen bij erkende leerbedrijven, NOFCOM is een erkend leerbedrijf en voldoet aan de kwaliteitscriteria.


Ondernemen

NOFCOM Education & Business werkt nauw samen met de ondernemers uit de regio Noordoost Friesland. Een belangrijke speler is de Ondernemersvereniging Noordoost Frielsand (www.onof.nl) De projecten komen voornamelijk uit de regio (MKB) en op die manier willen we de verbondenheid versterken. Samen met de Ondernemers, Overheid en Onderwijs (3O’s) willen we herkenbaar zijn in de regio.


Kennispartners

NOFCOM Education & Business werkt samen met een aantal belangrijke kennispartners uit de regio Noordoost Friesland. Op die manier is er een groot netwerk ontstaan die gezamenlijk de handjes uit de mouw steken om projecten te laten slagen. Met elkaar zijn we Dwaande om de mogelijkheden in de regio te realiseren. De regio is beter bereikbaar geworden door de Centrale As. Deze toegankelijkheid zal niet onopgemerkt blijven, dus we blijven Dwaande www.dwaande.nl